top of page
gricha.png

LUXE 5* WIJNREIS

Douro

Meer dan Luxe.....

Ontdek de luxe 5***** wijnreis in Portugal, waar exclusiviteit, eenvoud en schoonheid van de natuur samen komen. U verblijft in een door ons zorgvuldig geselecteerd High Class Hotel met een schitterende uitzicht over de Douro.

 

U bezoekt via afgelegen slingerpaden, op geweldige locaties, verschillende fameuze wijngaarden die reeds vele prijzen hebben verdiend en bekend zijn over de hele wereld. Tijdens de wijntour gaat u heerlijke wijnen proeven met onvergetelijke, historische verhalen. De reden waarom de wijngaarden zijn ingeschreven zijn op de UNESCO werelderfgoed lijst.

De Luxe 5***** Wijnreis is reeds te boeken vanaf 2 personen.

royal.jpg

Luxe 5***** Wijnreis Douro €3650,00 pp

5 Dagen / 4 Nachten

5***** Douro Royal Valley Hotel

Prive chauffeur/ gids

Luxe Mini-Van

Alle transfers

4 Ontbijt

4 Lunch Toprestaurants

4 Diner  Toprestaurants

6 Top wijnproeverijen

Culinaire eten en drinken tour

4 uur luxe riviercruise

Luxe massage plus

Tradionele produkten proeven

Tradionele drankjes proeven

Steden Tour

Culinair eten en drinken

Luxe is ook exclusief dineren in toprestaurants. U maakt kennis met de echte Portugese keuken en zult heerlijke gerechten proeven.

Tijdens deze dagen bezoekt u verschillende historische plaatsen waar de gids met liefde over Portugal vertelt en waar u de tradionele Portugese zoetigheden zeker moet proeven, met als uitschieter het Portugese gebakje Pastel de Nata. Om het compleet te maken gaat u 4 uur varen op een klassiek jacht langs de wijngaarden en de mooie landschappen van Douro Valley.

din.jpg
75 douro.jpg
do1.jfif

Prive chauffeur

De wijnreis is voorlopig gebaseerd op 4 personen, gebruikmakend van een Mini-Van, dit vanwege de covid19-beperkingen op het vervoeren van personen.

Exclusief 

De wijnreis is voorlopig gebaseerd op 2 - 4 personen, gebruikmakend van een Mini-Van, dit vanwege de covid19-beperkingen op het vervoeren van personen.

Prijs informatie

De prijs van €3.650,00 p.p. staat vast voor de periode van 15 September 2022 - 30 Mei 2023.

Voor de overige maanden geldt een meerprijs indien de accommodaties beschikbaar zijn.

bottom of page