top of page
Receptie drankje

LUXE WIJNREIZEN PORTUGAL

SAúDE

Wijntoerisme is een hype 

Portugal is een land met een sterke wijntraditie. De uitstekende kwaliteit wordt over de hele wereld erkend. Portugal won talloze prijzen en onderscheidingen op internationale wedstrijden.

Om Portugal te leren kennen door haar wijnen brengt u een bezoek aan de regio’s waar ze worden geproduceerd. Wijn is een uitstekende manier om ook de landschappen, het erfgoed, de cultuur en de mensen die hier wonen te ontdekken.

Tijdens onze luxe wijnreizen draait het niet alleen om het kennen van de wijnstokken of het proeven van de wijnen, u zult ook ontdekken hoe de wijngaarden zijn ontstaan. U leert genieten met alle vijf de zintuigen!

Vila-Vita-Parc.jpg

Luxe 3*** tour Algarve

8 Daagse wijnreis

 Inclusief prive tour €1582,00

De beste manier om Portugal te leren kennen, is door het eten en de wijn. U ervaart het land door zijn erfgoed en fantastische landschappen tijdens uw wijntour door de Algarve.

76 douro.jpg

Luxe 3*** tour Douro Valley

 8 Daagse wijnreis 

Inclusief prive tour €1855,00

Porto, de hoofdstad en toegangspoort van de klassieke noordelijke regio. Het land dankt zijn naam aan deze stad. De wijnen uit Porto zijn wereldwijd bekend.

qui_edited.jpg

Luxe 3*** tour Lissabon / Alentejo

 

8 Daagse wijnreis

Inclusief prive tour €1725,00

Ontdek de smaken van wijnen uit 2 verschillende provincies in Portugal. Ervaar het verschil in landschap, rust, de culturele geschiedenis en de ambachtelijke tradities die tot op de dag van vandaag in ere worden gehouden.

wijnglazen.jpg

Luxe 3*** tour Algarve/ Alentejo

 

8 Daagse Biologische wijnreis 

Inclusief prive tour €1754,00

Biologische wijnen zijn steeds meer in opkomst. In de Algarve en Alentejo is er een groot aantal biologische wijngaarden om aan deze vraag te voldoen. Het is de snelst groeiende wijnregio in Portugal. 

bottom of page