top of page
WhatsApp Image 2021-08-02 at 11.37.36 (1).jpeg

OVER  ONS

"ALL YEAR TOURS" 

All year tours is ontstaan uit een combinatie van Toerisme en Sport waarbij activiteiten en evenementen centraal staan.

Door de samenwerking van SportsAlgarve met All Year Tours en gebruikmakend van kennis, zijn wij in staat om nog meer producten aan te bieden voor de komende jaren waaronder ook kleinschalige Privé Tours.

Als onderneming

Het is voor u een groot voordeel dat wij als onderneming gevestigd en actief zijn in Portugal waardoor er ter plaatse begeleiding mogelijk is tijdens de meerdaagse activiteiten.

 

Tevens hebben wij een bevoorrechte positie dat wij in directe contact staan met het management van diverse Sportcomplexen, hotels, taxi- en buscompanies in heel Portugal. Voor u een zorg minder.

Transparante onderneming

Wij bieden arrangementen aan met 100% prijsgarantie.

Bij ons geen "verborgen" extra kosten. Wij bieden arrangementen aan onder de voorwaarden zoals omschreven bij onze accommodaties en aanbiedingen.

Wij hanteren vaste prijzen en accepteren alleen directe boekingen.

 

Vliegtickets

Het boeken van gunstige vluchten is niet altijd eenvoudig. Indien wenselijk willen wij u graag helpen met het zoeken naar goedkope tickets, zonder extra kosten.

Betalingsvoorwaarden

All years Tours streeft altijd naar minimale risico's voor de klant, daarom stellen wij het op prijs om eerst contact te leggen vanwege de Covid19 problemen die nog leidend zijn op dit moment, dus ook in Portugal. 

  

Vragen

Als u nog vragen heeft over onze aangeboden arrangementen, bel of mail ons geheel vrijblijvend. Wij zullen u proberen direct te voorzien van antwoorden op uw vragen.

bottom of page