top of page
Portuga.jpg

  Portugal Dag Tours
Alentejo   

monsaraz.jfif

Evora / Alentjeo

1/2 Dag Tour Monsaraz

In deze tour bezoeken we Monsaraz. Dit ongelooflijke dorp mag u niet missen als u naar onze regio komt. Onderweg een bezoek aan een pottenbakkerij in São Pedro do Corval.​

Gelegen naast het grootste kunstmatige meer van Europa, was deze geweldige plek gedurende eeuwen, één van de belangrijkste kastelen van deze regio.

Een plaats met veel ambachten en verhalen. Het lijkt net of de tijd stil heeft gestaan. Adembenemende uitzichten horen bij deze tour.

Het hele dorp is UNESCO-erfgoed. U ontdekt dat het een unieke ervaring is waar de mooiste landschappen worden onthuld. Om groots af te sluiten heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan een wijnproeverij, met wijnen waar u waarschijnlijk nog nooit van heeft gehoord, gezien of zelfs heeft geproefd.

Pickup in het centrum van Evora

€ 47,50  pp 

Min.4 personen / max. 8 personen

megal.jpg

Evora / Alentejo

1/2 Dag Tour the Megalithics

Deze tour start met een zeer interessante en onverwachte rit door een kurkeikenbos, de Montado. Een cultureel erfgoed van de oudste generaties dat ons een voorbeeld geeft van een bijna perfecte balans tussen natuur en mens.

Vervolgens de zeer beroemde Cromlech van Almendres, door de lokale bevolking beschouwd als de meest mysterieuze plek in de regio.

De waarheid is dat tot nu toe niemand ons een exacte verklaring kan geven over de redenen waarom deze plek bestaat. We zullen tijdens de tour de meest bekende theorieën doornemen.

Deze staande stenen kunnen ons een ander begrip van ons bestaan ​​geven. De manier waarop de mensheid is geëvolueerd en hoe belangrijk waren sommige dingen die we tegenwoordig eenvoudig vinden. We zullen 3 megalithische plaatsen bezoeken en wellicht hebben we tijd om naar de Romeinse tijd te gaan en een authentieke Romeinse ruïne te bezoeken en te genieten van de  rust en de natuur.

Pickup in het centrum van Evora

€ 35,00 pp 

Min.4 personen / max. 8 personen

alen.jpg

Evora / Alentejo

1/2 Dag Tour cultureel Alentejo

Onze stad is mooi, maar dat geldt ook voor buurman Alentejo. Laten we de stedelijke en historische omgeving verlaten en de omgeving van Évora bekijken. Als reiziger kan dit uw kans zijn om de regio, onze cultuur en tradities echt te leren kennen. We zullen je speciale plaatsen laten zien die bepalen wie we zijn. U kunt met de lokale bevolking praten en een idee krijgen van hoe het is om hier te wonen. ​

 

Onze steden en dorpen zijn plaatsen waar u de voorouderlijke activiteiten van Alentejo kunt vinden. We gaan naar plaatsen die misschien alleen in uw verbeelding zouden kunnen bestaan. Wijn is misschien wat de Alentejo en zijn mensen beter definieert. Er zal geen afscheid zijn zonder een glas wijn of twee.

Pickup in het centrum van Evora

€ 47,50  pp 

Min.4 personen / max. 8 personen

bottom of page