top of page
img.jpg

  Portugal Dag Tours
Algarve   

boot.jfif

Monte Gordo / Algarve

River Cruise and Jeep Tour
Elke Woensdag/ Vrijdag en Zondag 2024

In het hart van de Algarve – Natuur, Cultuur en Smaken. 

Ontdek de Algarve vanuit een van onze Landrover- Jeeps. Tijdens deze rit bezoekt u een boerderij waar u van allerlei Portugese heerlijkheden kunt proeven. Rijdende door het natuurreservaat geniet u ook van de dorpjes waar de tijd stil lijkt te staan. 


U ontmoet de locale bevolking met hun alloude tradities. 

Hierna bezoekt u de originele “Quinta do Rio” – Foz de Odeleite, waar u heerlijk gebruik kunt maken van het zwembad en genieten van het uitzicht op de rivier de Guadiana.

 

Traditionele lunch, wijn en live muziek is hier inbegrepen. Een cruise op de rivier Guadiana wat de grens is tussen Portugal en Spanje maakt deze dagtour compleet.

Pick up Vila Real SA 

€ 74,00 per persoon

€ 37,00 kids prijs 0-11 jaar

sagres3.jpg

Lagos / Algarve

Dag Tour Westkust Algarve
 

Verken de westkust comfortabel in onze mini-Van met airco. Een bezoek aan Aljezur geeft u de gelegenheid om gebruik te maken voor een bezoek aan het kasteel met een fantastisch uitzicht.

Nadat we naar het strand van Monte Clérigo zijn gegaan, krijgt u nog fantastisch uitzicht te zien op het strand van Amoreira, waar de rivier samenkomt met de zee.​

In Monte Clérigo  tijd voor een stop in het kleine dorp direct naast het strand, waar je kunt genieten van het fantastische uitzicht. In de buurt stoppen we in Arrifana, waar je prachtige zwarte kliffen kunt zien met meer dan 100 meter.  

Vertrek naar Sagres, om het veelgeprezen fort en de kerk te bezoeken, de zonnewijzer en de fantastische kliffen te trotseren. We sluiten de dag af in de Kaap van St. Vincent.

Pickup Lagos

€ 79,50 pp

 min.4 pers / max.8 pers

um.jpg

Cabanas / Algarve

Dag Tour Oost Algarve en proeverijen

In comfortable Mini- Van met airco, gaat u het oostelijke gedeelte vanaf Faro tot aan de Spaanse grens bezoeken, welke ook wel de goudenzijde van de Algarve genoemd wordt.

De kuststrook met z'n ongewone lagunes en kilometers lange zandige eilanden is vrijwel geheel beschermd natuurgebied (Parque natural da Ria Formosa) waar vele vogelsoorten zich genesteld hebben. 

Wij nemen u mee naar pitoreske plaatsen zoals Fuseta, het historische dorpje Cacela Velha en naar Castro Marim. Natuurlijk bezoeken we ook de mooie stranden van Altura en Monte Gordo om tijdens de stops heerlijke lekkernijen te proeven met in de middag een lunch met heerlijke Portugese wijnen.​

Op de dag is er voldoende tijd om te relaxen en mooie foto's te maken.

Pickup Monte Gordo, Altura, Cabanas en Tavira.

€ 95,00 pp 

min.4 pers / max 8 pers

WhatsApp Image 2021-10-14 at 11.53.45 (3).jpeg

Vila Real SA / Algarve

Guadiana River Cruise
Elke Woensdag / Zondag 2024 

Cruisevaart tussen Spanje en Portugal, geniet van het prachtige uitzicht op de kleine dorpjes aan de rivier. Maak een begeleide wandeling en verfris je met een duik net voordat de lunch wordt gereserveerd in Quinta do Rio.

Tijdens de heerlijke en vermakelijke lunch kunt u genieten van typische Portugese liederen en ook hier is de crew tot uw dienst 

Start. haven Vila Real Santo Antonio

€ 55,00 per persoon 

€ 30,00 kids prijs 6-11 jaar / 0-5 jaar gratis

WhatsApp Image 2021-04-07 at 19.23.16.jpeg

Vila Real SA / Algarve

Grande Noite de Fado 
10 en 24 Februari 2024

Fado, een van de laatste uitingen van authentieke Europese stadsmuziek. Het heeft de laatste jaren een nieuw elan gekregen, ook buiten Portugal. Fado is een muziekvorm die specifiek gegroeid is in Lissabon en Coimbra

Reeds 12 jaar organiseren wij in Vila Real de Santo Antonio, de Fado avonden die door vele gasten van heinde en ver bezocht worden.

Start. centrum Vila Real de Santo Antonio

€ 28.50 per person including Dinner and drinks

Volgende Fado show 9 en 23 Maart / 13 en 27 April

WhatsApp Image 2023-01-28 at 17.47.30.jpeg

Vila Real SA / Algarve

Barco do Fado 2024
21 Januari 2024

Een onvergetelijke live Fado event met historische verhalen en waar een Portugese glas wijn of port en een Portugese tapas niet mag ontbreken.

U vertrekt vanaf de haven van Vila Real de Santo Antonio waar u 3 uur gaat varen op de rivier de Guadiana welke gelegen is tussen Portugal en Spanje, een rivier met veel historie en weemoed. Nieuwe datum nog niet bekend

Start. haven Vila Real de Santo Antonio

€ 32,50 pp 

Prive boekingen mogelijk min.35 personen

Transgu_edited.jpg

Vila Real SA / Algarve

Riviercruise Alcoutim
Elke Donderdag en Zondag 2024

Een perfecte dagtocht om te ontspannen in de rustige wateren van de Guadiana en een bezoek te brengen aan het eens smokkelaarsparadijs - het dorp Alcoutim - rijk aan cultuur en historisch erfgoed.

Een deskundige gids vertelt je alles over die smokkelaars en neemt je mee langs de bezienswaardigheden van Alcountim, zoals het Casa dos Condes, de parochiekerk en – natuurlijk – het middeleeuwse kasteel. Na dit begeleide bezoek heb je 2 uur de tijd

Start. Vila Real Santo Antonio 

€ 58,00 per persoon / € 33,00 4-11 jaar

Transfer from Monte Gordo extra 4 euro/pp

sevilla.jpg

Vila Real SA / Algarve

Dag Tour Sevilla 
07 Februari 2024?

Om 09.00 uur in de morgen vertrekken we rechtstreeks naar Sevilla zonder andere ophaal stops waar u bijzondere culturele monumenten  en parken kunt bezoeken en activiteiten boeken

In Sevilla is het gedurende het jaar niet alleen heet en zonnig, de stad bruist ook van de vele kleuren, activiteiten en rondleidingen

Start. Monte Gordo of Vila Real Santo Antonio

€ 30,50 / per persoon

WhatsApp Image 2021-11-18 at 11.54.30 (4).jpeg

Vila Real SA / Algarve

Dag Tour Sevilla voor groepen
Minimaal 35 personen / Speciale prijs

Reist u als groep en wilt u een activiteit boeken dan is dat mogelijk, laat het ons tijdig weten

Ook voor bedrijven is het mogelijk om prive activiteiten te boeken op 1 of meerdere dagen.

All Year Tours is reeds jaren into het organiseren van activiteiten voor grote groepen.

Start. All Year Tours

Neem vrijblijvend contact met ons op

bottom of page