top of page
Haven

  Portugal Dag Tours
Porto   

passagens_edited.jpg

Porto

 Prive Dag Tour Porto City

Ik zal u begeleiden van het historische stadscentrum en de oudste en romaanse monumenten naar de modernste plaatsen van het UNESCO-werelderfgoed.

Een bezoek aan de beroemde wijnkelders van Porto, een rondleiding door experts en eindigend met een "wijnproeverij" is een heerlijke ervaring en een zeer smakelijk "souvenir" gegeven door de goden, dat je zeker zult waarderen en nooit zult vergeten. .

Een zeer aangenaam en verbazingwekkend panoramisch overzicht nemen van het stadslandschap van PORTO, in een tour van een dag of een halve dag, is als het waarderen van een prachtig schilderij ... maar vol leven en magie!

Pickup hotel/accommodatie in Porto, Vila Nova de Gaia

Groepsprijs € 275,00  max. 3 personen

Coimbra1.jpg

Porto

Prive Dag Tour Aveiro en Coimbra

We verkennen de kustplaats, met zijn kleurrijke huizen aan het water, prachtige lagunes en zijn levendige vissershaven. In de stad Aveiro kunt u de traditionele en lokale markt bezoeken en genieten van de traditionele "moliceiro" -boot.

 

U zult verrukt zijn als u een traditioneel dessert proeft - "ovos moles" - een smakelijk dessert op basis van eieren, dat de stad beroemd en bekend heeft gemaakt.

We gaan naar Coimbra. Volg je gids tijdens een wandeltocht door het historische centrum, de voormalige middeleeuwse hoofdstad van Portugal en de thuisbasis van de prestigieuze Universiteit van Coimbra, een van de oudste academische instellingen in Europa

Pickup hotel/accommodatie in Porto, Vila Nova de Gaia

Groepsprijs € 340,00  max. 3 personen

braga.jpg

Porto

Prive Dag Tour Braga en Guimarães

We bezoeken de kathedraal van Braga, de oudste van Portugal, en maken een tour langs het centrum van de stad. Daarna gaan we naar het heiligdom van Bom Jesus, een prachtig plaatselijk monument, dat het werk van de natuur en de kunst van de mensheid combineert.

Het heiligdom van Bom Jesus do Monte bevindt zich op de top van de berg Espinho, omgeven door een betoverd en magisch bos

In Guimarães ontdekt u maar wordt u verrast door de sfeer van de middeleeuwse stad gecombineerd met kleine moderne details. Houd er rekening mee dat de ‘geboorte’ van de Portugese geschiedenis hier begon: in het kasteel van Guimarães! Bezoek het paleis van de hertogen van Bragança, een majestueus 15e-eeuws herenhuis, gebouwd in opdracht van D. Afonso. Het paleis van de hertogen van Bragança is nu een museum. We zullen doorgaan met een wandeltocht naar Guimarães naar Largo da Oliveira en een bezoek aan de kerk

Pickup hotel/accommodatie in Porto, Vila Nova de Gaia

Groepsprijs € 310,00 max. 3 personen

bottom of page