top of page
Middelbare school voetbalteam

Sport 

Voetbal

Trainingskampen

 Sport tours

Trainingskampen 

Wilt u een volledig verzorgd voetbaltrainingskamp in de Algarve, dan bieden wij u betaalbare complete arrangementen aan op verschillende niveaus.

Tijdens het trainingskamp in Portugal bent u bijna 100% zeker om in de buitenlucht te kunnen trainen en als u ook nog gebruik maakt van het inclusieve trainingskamp sportpakket dan is de keuze al snel gemaakt.

Wij organiseren als voetballiefhebbers reeds jaren voetbaltrainingskampen op alle niveaus en maken ook in overleg met u een trainingskamp naar uw wensen, vraag naar de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte.

VRSA.jpg

Trainingskamp Algarve

Monte Gordo

4 dagen / 3 nachten 

Half pension 

Hotel Baia € 248,50 p.p.

. 

Voor een volledig super verzorgd trainingskamp bent u in het zuiden van Europa om meerdere redenen op het juiste adres. ​Het is niet voor niets al jaren een populaire locatie voor sporters uit alle windstreken.

dom veld.jpg

Trainingskamp Algarve

Quarteira

4 dagen / 3 nachten 

Half pension 

Hotel Dom José  op aanvraag

U traint op prima onderhouden natuurgras of kunstgras in Quarteira en uiteraard plannen wij met u de trainingstijden en de velden. Voor een strandtraining is het maar 1 minuut lopen van het uitstekende Dom José Beach Hotel.

campo_edited.jpg

Training camp Algarve

Vila Real Santo Antonio

4 dagen / 3 nachten

Half Pension

 

Guesthouse € 231,00 pp .

 

 

U verblijft in een prima Hotel in het centrum van Monte Gordo en het sportcomplex is makkelijk en snel te bereiken want ook de transfer zit in het pakket

VOOR CONTACT

All year Tours/Voetbal is een onderdeel van SportsAlgarve

Hartelijk dank

bottom of page