top of page
sunset.jpg

5 Daagse

Luxe 5***** Wijnreis​ Douro

€ 3650,00 pp

Highlights

5***** Douro Royal Valley Hotel

Luxe Wijnproeverijen

Douro Cruise

Luxe Restaurants

Luxe Massage plus

Douro / Portugal
Reisbeschrijving

​Dag 1

Welkom in Portugal.

Na aankomst op het vliegeld van Porto wordt u door een Engels sprekende privéchauffeur opgewacht en in een luxe Mini-Van naar het hart van Douro-valley gebracht.


Het hotel, de Douro Royal Valley Hotel in Pinhão is omgeven door oude wijngaarden die zijn uitgeroepen tot werelderfgoed biedt een ontspannen en charmante omgeving. Na de check-in nodigen wij u uit om in het lounge-gedeelte te relaxen en te genieten van een heerlijk drankje. Het diner wacht op u bij Toca Reposa, een toprestaurant met heerlijke Portugese gerechten en wijnen uit de Douro-streek. Uw vakantie is begonnen.

​Dag 2

Heerlijk wakker worden in een prachtige rivierlandschap en genieten van een heerlijk ontbijt. 

Uw privéchauffeur staat bij de lobby op u te wachten. Rijdend door mooie landschappen komt u aan bij de rivier voor een mooie cruise over de Douro rivier. Na deze cruise en een heerlijke lunch rijd hij u naar één van de twee wijngaarden. Beide eigenaren zullen u met passie vertellen over het produceren van de wijnen en de historie van de quintas. Later op de middag neemt de chauffeur u mee terug naar het hotel om even bij te komen, om vervolgens te gaan dineren in het toprestaurant Quinta la Rosa. Hierna kunt u in het hotel nog even nagenieten met een Portugees likeurtje.​

​Dag 3

De chauffeur is al helemaal klaar voor een nieuwe dag en een andere omgeving. Al rijdend door leuke kleine straatjes en het bezoeken van enkele steden laat hij u zien waarom Portugal bekend staat om zijn klassieke historie. Een gids neemt u mee naar culturele bezienswaardige gebouwen met ieder zijn eigen verhaal. Gedurende deze dag gaat u traditionele hapjes en drankjes proeven en tijdens de lunch een typisch Portugees visgerecht. In de middag bezoekt u twee topwijngaarden, waar u de mogelijkheid heeft om een wandeling te maken door de tuinen.

De chauffeur brengt u terug naar het hotel. Daar wacht een heerlijke massage op u met wat versnaperingen.

Het diner zal bestaan uit een ​​verzameling delicatessen die u meeneemt op een exclusieve gastronomische ervaring. 

Dag 4

Na het ontbijt staat uw privéchauffeur weer tot uw beschikking. Er zijn verschillende stops vandaag. Uiteraard  krijgt u voldoende tijd om alles vast te leggen voor een blijvende herinnering. Hij rijdt u langs de beroemde wijnhuizen van de iconische regio en langs culturele gebouwen dicht langs de Douro rivier.  In de middag gaat u genieten van een heerlijke culinaire lunch, welke bereid  wordt door de bekroonde chef-kok Rui Paula. Om deze dag bijzonder te maken, nog een bezoek aan de wijngaard met een wijnproeverij.
Sluiting van deze dag is doormiddel van een overheerlijk diner.
​​

Dag 5

Helaas, de reis is bijna ten einde. Hotel check-out en transfer naar de luchthaven van Porto. 
Maar, mocht u een late vlucht op de dag  hebben, dan gaan we nog er nog een leuke dag van maken.​

De luxe wijngaarden die u gaat bezoeken:

Quinta Pacheca, Quinta Crasto, Quinta Portal, Quinta Nova, Quinta Seixo, Quinta Roèda

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en of boekingen.

passagens_edited.jpg
D.jpg
douro-valley-landscape.jpg
eat_edited.jpg
spa 1.jpg

Extra Informatie

Deze wijnreis is voorlopig gebaseerd op een directe boeking van 4 personen gebruik makend van een Mini-Van. Dit is vanwege de Covid-19 beperkingen op het vervoeren van personen.

De juiste dagindeling doen we naar de mogelijkheden en uw wensen.

Indien een wijnboerderij op het moment van boeken niet open is zorgen wij voor een andere wijnboerderij om te bezoeken.

Wij hebben gekozen voor een luxe 5***** hotel en standaard tweepersoonskamer. 

 

Indien u graag gebruik wil maken van een privé-vakantieverblijf dan is het mogelijk, laat het ons tijdig weten dan passen we de prijs aan. 

 

Het kan natuurlijk voorkomen dat het aangegeven hotel op het moment van boeken niet beschikbaar is. Uiteraard gaan wij hierover in overleg met u. Wij hebben directe contacten met verschillende hotels in de omgeving.

bottom of page