top of page
richard.jpeg

WIJNREIS PORTUGAL

Algarve

Welkom in de Algarve

De Algarve is de meest zuidelijke regio van continentaal Portugal. De Algarve wordt in het noorden begrensd door de Alentejo, in het zuiden en westen door de Atlantische Oceaan en in het oosten door de rivier de Guadiana, die ook de grens vormt met Spanje. 

 

De keuze voor Portugal als top-reisbestemming wordt wereldwijd steeds groter. De natuurlijke schoonheid, gastronomie, wijn en vriendelijke gastvrije mensen zijn niet langer onopgemerkt voor wereldreizigers!

 

De beste manier om Portugal te verkennen en te leren kennen, is door het eten en de wijn. Dit gecombineerd met het erfgoed en de fantastische landschappen tijdens uw wijntour in Portugal. Deze keer nemen wij u mee naar verschillende bekende wijn quintas in de Algarve.

Vila-Vita-Parc.jpg

8 Daagse wijnreis Algarve  €1582,00 pp

8 Dagen / 7 Nachten

4**** Aqua Hotel Riverside

Prive chauffeur/ gids

Luxe Mini Van

Alle transfers

7 Ontbijt

4 Lunch

4 Diner  

6 wijnproeverijen

Boottocht

Natuur Safari

Tradionele gerechten en drankjes proeven

Steden en Natuur Tours

Luxe 3*** Wijnreis

Wij ontvangen u graag op Airport Faro voor een 8-daagse wijnreis door de Algarve. Wijnen uit de Algarve bieden een hoge standaardkwaliteit. Met de recente heropleving van lokale wijnmakerijen zijn er veel uitstekende wijnen geproduceerd en zelfs nationaal en internationaal geprezen!

 

Uw privé chauffeur, voor de komende 8 dagen, heet u van harte welkom en brengt u vervolgens naar het mooie typische Algarvia style plaatsje Ferragudo. Bij een vroege aankomst zullen wij een tussenstop maken en u een ontbijt, inclusief twee drankjes, aanbieden.

  

Het 4**** hotel in Ferragudo, inclusief  ontbijt, is uw basis vertrekplaats voor alle activiteiten en uitstapjes. Tijdens de dagen bieden wij u de lunches en diners op verschillende locaties aan.

 

Natuurlijk zijn alle activiteiten onder begeleiding van ervaren gidsen, die u kennis laten maken met de échte Algarve...laat u verassen door ons Wijnreis programma!

wijnglazen.jpg
hotel.jpg
algarve-vinhas.jpg

Prive chauffeur

De reis is voorlopig gebaseerd vanaf 2 personen, gebruikmakend van een luxe auto of Mini-Van bij max. 6 pers., dit vanwege de covid19-beperkingen op het vervoeren van personen.

Exclusief 

Retourvlucht Faro;

overige optionele activiteiten;

niet genoemde drankjes en maaltijden;

fooien en andere persoonlijke uitgaven;

reis- en annuleringsverzekering.

Prijs informatie

De prijs van €1.582,00 p.p. staat vast voor de periode van 15 September  2022 - 30 Mei 2023.

Voor de overige maanden geldt een meerprijs indien de accommodaties beschikbaar zijn.

bottom of page