top of page
302.jpg

WIJNREIS PORTUGAL

Douro

Welkom in Douro Valley  

Porto, hoofdstad en toegangspoort van de noordelijke regio. Porto is een oude stad die zijn naam heeft gegeven aan Portugal en aan een wijn die bekend is overal in de wereld.

 

Om de stad beter te leren kennen is het aan te raden om er met een rustig tempo doorheen te gaan. Neem vooral de tijd om de typische huizen en granieten monumenten te bewonderen. Daarnaast is Porto gelinkt aan de Douro Valley, de geweldige wijnen port streken.

Om de top wijnen te kunnen proeven, moeten we in de Douro-regio zijn. Al ben je geen ervaren wijndrinker, de Douro wijnen zijn het uithangbord van Portugal. Dankzij Douro Valley is het wijntoerisme in Portugal een hype geworden!

porto c.jpg

8 Daagse wijnreis Douro Valley €1855,00 pp.

8 Dagen / 7 Nachten

4**** Hotel Lamego

4**** Hotel Porto

Prive chauffeur/ gids

Luxe Mini-Van

Alle transfers

7 Ontbijt

4 Lunch

4 Diner  

7 wijnproeverijen

Boottocht

Fado show

Tradionele gerechten proeven

Tradionele drankjes proeven

Steden en Natuur Tours

Luxe 3* Wijnreis  

Aankomen in Porto, de op één na grootste stad van Portugal, met haar rijke geschiedenis, bekroonde wijnen en de geweldige architectuur. Vanaf het vliegveld rijden we door Porto, via Amarante naar ons verblijf in Douro Valley, naar Lamego, een bijzondere stad in Barok stijl. 

Dichter bij Douro Valley lijkt het alsof je terug in de tijd gaat, langs kleine dorpjes met middeleeuwse wijken en waar we zeker de traditionele culinaire gerechten gaan proeven.

Rondom Lamego heeft u, dankzij de korte afstanden, de mogelijkheid meer te kunnen zien en te ontdekken van de wijngaarden met haar schitterende uitzichten.

Uw privéchauffeur is bekend met de Douro Valley.  U zult zich de culturele tochten, steden tours en absolute top- wijnproeverijen blijvend herinneren. De laatste 2 dagen gaat u het klassieke Porto bezoeken, een stad met onvergetelijke bezienswaardigheden.

lamego.jpg
75 douro.jpg
castro.jpg

Prive chauffeur

De wijnreis is voorlopig gebaseerd op 4 personen, gebruikmakend van een Mini-Van, dit vanwege de covid19-beperkingen op het vervoeren van personen.

Exclusief 

Retourvlucht Porto;

overige optionele activiteiten;

niet genoemde drankjes en maaltijden;

fooien en andere persoonlijke uitgaven;

reis- en annuleringsverzekering.

Prijs informatie

De prijs van €1.855,00 p.p. staat vast voor de periode van 15 September 2022 - 30 Mei 2023.

Voor de overige maanden geldt een meerprijs indien de accommodaties beschikbaar zijn.

bottom of page