top of page
wijngaard.jpg

WIJNREIS PORTUGAL

Lissabon en AlenTejo

Welkom 

Aankomen in Portugal geeft voor velen toch een speciaal gevoel. Een land met veel zonuren, culturele steden en geweldige stranden.  Relaxen en genieten van heerlijke Portugese wijnen en gerechten. U gaat dit uiteraard ook beleven tijdens de 8-daagse wijnreis dwars door twee provincies. Portugese wijnen zijn wereldwijd bekend, wij maken tours naar verschillende wijngaarden om het allemaal zelf te proeven!

Een variatie van wijnen uit twee verschillende provincies in Portugal! We starten met een paar dagen in de omgeving van Evora, in de streek Alentejo. De wijnen van de streken in Alentejo behoren tot de beste van Portugal. Smaakvol en met karakter!  Daarna richting Lissabon, waar we verschillende wijngaarden, ieder met zijn eigen familie-historie en tradities bezoeken, met heerlijke frisse en fruitige wijnen.

De beste manier om een ​​land te verkennen en te leren kennen, is door het eten en de wijn, gecombineerd met zijn erfgoed en de fantastische landschappen tijdens uw wijntour in Portugal. 

evora temple.jpg

8 Daagse wijnreis Lissabon en Alentejo €1725,00

8 Dagen / 7 Nachten

4**** Hotel Evora

4**** Hotel Lissabon

Prive chauffeur/ gids

Luxe Mini Van

Alle transfers

7 Ontbijt

4 Lunch

4 Diner  

6 wijnproeverijen

Boottocht

Fado show

Tradionele gerechten proeven

Tradionele drankjes proeven

Steden en Natuur Tours

Luxe 3*** Wijnreis

Uw wijnreis begint vanaf het vliegveld in Lissabon. Lissabon is de bekendste stad van Portugal met haar indrukwekkende historische locaties en waar uw privéchauffeur op u wacht om u mee te nemen om aan tour te beginnen.

Elk dag is anders, door het bezoeken van verschillende wijngaarden en historische steden. Voor u een fantastische ervaring en niet te vergeten, een mooie boottour, fado show en het proeven van traditionele Portugese gerechten. Met recht een Top-wijnreis die je niet mag missen.

De 4**** hotels in Evora en Lissabon zijn van zeer goede kwaliteit en tevens de vertrekpunten voor de activiteiten en vanuit waar de privéchauffeur tot uw beschikking staat.

Uiteraard zijn alle activiteiten onder leiding van ervaren gidsen en begeleiding van uw privéchauffeur.

evora.jpg
mae.jpg
donna 2.jpg

Prive chauffeur

De wijnreis is voorlopig gebaseerd op 4 personen, gebruikmakend van een Mini-Van, dit vanwege de covid19-beperkingen op het vervoeren van personen.

Exclusief 

Retourvlucht Lissabon;

overige optionele activiteiten;

niet genoemde drankjes en maaltijden;

fooien en andere persoonlijke uitgaven;

reis- en annuleringsverzekering.

Prijs informatie

De prijs van €1.725,00 p.p. staat vast voor de periode van 15 September 2022 - 30 Mei 2023.

Voor de overige maanden geldt een meerprijs indien de accommodaties beschikbaar zijn.

bottom of page